«شوهرم کتکم میزند.» وقتی این جمله را میشنویم، چه عکسالعملی نشان بدهیم یا وقتی خودمان میگوییم، باید چه کنیم؟ بیشتر بخوانید:
آنچه کمتر دربارهاش میدانیم این است که خشونت خانگی میتواند شکلهای دیگری به جز کتک زدن هم داشته باشد. بهراستی، چه کارهایی خشونت خانگی محسوب میشود؟
خشونت میتواند بهصورت کلامی، روانی، فیزیکی یا به اشکال دیگری باشد. هر دو جنس زن و مرد در معرض خشونت قرار دارند. اما طبق آمار، زنان بهمراتب بیشتر در معرض خشونتهای خانگی قرار میگیرند. در اینجا مواردی را که خشونت محسوب میشوند بررسی میکنیم.شامل تمام لغات و جملاتی میشود که برای زخمزبان زدن به طرف مقابل به کار میرود. بیاحترامی، تحقیر یا کنترل طرف مقابل، انتقاد و حرفهای رکیک یا ناخوشایند مانند «به درد هیچ کاری نمیخوری»، «برو بمیر»، «بیپدرومادر» و غیره.
همچنین خشونت با فرزندان، حیوانات و اشیایی که از نظر احساسی برای طرف مقابل ارزشمند است، از جمله مواردیاند که جزو خشونتهای اجتماعی طبقهبندی میشوند.تمام رفتارهایی که مانع از کسب استقلال مالی میشود خشونت اقتصادی محسوب میشود. همچنین اگر شخصی مانع انتخاب شغل طرف مقابل شود، شکلی از خشونت را اعمال کرده است، برای مثال اگر زنی مجبور به ماندن در خانه و خانهداری شود مورد خشونت قرار گرفته است. ضبط درآمد طرف مقابل و جلوگیری از دسترسی یکی از طرفین به بودجه خانوادگی نیز از اشکال خشونت اقتصادی است.
اگر در یکی از این شرایط قرار گرفتهاید، بهتر است از درگیری اجتناب کنید و از دایره خشونت بیرون بیایید. با افراد نزدیک به شریکتان صحبت کنید و با انجمنهایی که به مساله خشونت خانگی رسیدگی میکنند تماس بگیرید. اگر خشونت بهطور مداوم صورت میگیرد، باید به روانشناس مراجعه کنید. قوانین کشوری را که در آن زندگی میکنید بشناسید تا بتوانید از قانون کمک بگیرید. اگر خشونت فیزیکی است، باید سریع به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا با گرفتن گواهی بتوانید در دادگاه از خودتان دفاع کنید.
اگر جزو کسانی هستید که اطرافیان و شریک خود را مورد خشونت قرار میدهید، بهتر است انواع خشونت را بشناسید و تمرین کنید خشمتان را کنترل کنید. بهترین راه مقابله با خشونت خانگی شناخت خشونت و آموزش صحیح است. پس به فرزندانمان آموزش دهیم تا بتوانند در آینده بر کلام و رفتار خود تسلط داشته باشند.
इंडिया ताज़ा खबर, इंडिया मुख्य बातें
Similar News:आप इससे मिलती-जुलती खबरें भी पढ़ सकते हैं जिन्हें हमने अन्य समाचार स्रोतों से एकत्र किया है।
دادستان کل ایران برخوردهای خشونت آمیز پلیس با زنان را «جوسازی» خواند♦️دادستان کل ایران برخوردهای خشونت آمیز پلیس با زنان را «جوسازی» خواند ⚡️پس از انتقادهای فراوان به برخورد خشن یک پلیس با دختر نوجوانی در پارک تهرانپارس، دادستان کل ایران چنین موضوعاتی را «جوسازی» توصیف کرده و از پلیس خواست تا «تسلیم این جوسازی ها» نشوند.
और पढो »
نصف دیگر دیه زن ایرانی را چه کسی میدهد؟«یکی از ایرادها این است که چرا جامعه باید خسارت قتل فرد جانی را بپردازد؟ این ایراد در شرایط فعلی مطرح نشود بهتر است چراکه رای دیوان عالی کشور به صلاح جامعه است.»
और पढो »
از ساختار اطلاعاتی امارات متحده عربی چه میدانید؟با وجود تعدد اسامی سازمانهای فعال در زمینه جمعآوری اطلاعات در امارات متحده عربی، میتوان شورای عالی امنیت ملی امارات را بالاترین نهاد تدوینکننده سیاستهای اطلاعاتی این کشور معرفی کرد.
और पढो »
دستاوردهای نشست اوپک برای ایران چه بود؟🔻اعتمادآنلاین گزارش میدهد 🔹دستاوردهای نشست اوپک برای ایران چه بود؟ 🔹چرا زنگنه گفت «به هر چه در اوپک میخواستیم رسیدیم»؟ 🔹خواستههای ایران از نشست «صد و هفتاد و ششم» اوپک چه بود؟ این مطلب را اینجا_بخوانیم👇 👈عضویت
और पढो »
در پشت دیوار زندانهای سعودی چه میگذرد؟🔻در پشت دیوار زندانهای سعودی چه میگذرد؟ 🔹«یمنا محمد دسای» زن سعودی که سه سال در زندانهای محمدبن سلمان اسیر بود، بخشهایی از مشکلات زندانیان زن و شرایط این زندانها را بازگو کرد. ادامه این مطلب را اینجا_بخوانیم👇 👈عضویت
और पढो »